Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Οι Υπόλοιποι - Κι Αυτοί Καλοί

    Όπως ξέρετε, είχα κάνει κάτι σαν δημοψήφισμα για το θέμα της επόμενης ανάρτησης. Επιλέχθηκε ο Τόμας Ο Βάρβαρος, πολυτεχνίτης και μαγκίτης της πόλης της μπουγάτσας και του χαλλαρά, για την ιδέα του να γράψω για το μεγαλύτερο μου ίνδαλμα (δηλαδή αυτόν), το μεγαλύτερο μου έρωτα (δηλαδή αυτόν) ή για ανθρώπους που θα αλλάξουν τον ρουν της ιστορίας (ναι, η ψωνάρα, συγκαταλέγει τον εαυτό του σε αυτούς). Ωστόσο, υπήρξαν κι άλλες προτάσεις από διάφορους μπλόγκερς και θα ήθελα να τους ανταμείψω κι αυτούς γιατί κι αυτοί ψυχή έχουν.
        Οι προτάσεις ήταν, λοιπόν, οι παρακάτω:

   Jeanne Kal  - 7 Οκτωβρίου 2014 - 6:35 π.μ.
 " Γράψε για τραυματικές εμπειρίες των παιδικών σου χρόνων και τι θα ήθελες να πεις τωρα στα ατομα που στις προκαλεσαν! (ο,τι να ναι ομως!!)"

  Όπως βλέπετε, η φιληνάδα μου, επηρεασμένη από την Ψυχολογία που διδασκόμαστε στη σχολή, θέλησε να μου κάνει μιαν ψυχανάλυσην. Θα την απογοητεύσω, όμως, καθώς πέρασα αρκετά ήρεμα παιδικά χρόνια - με πειράζαν τα παιδάκια στο σχολείο, αλλά δε βαριέσαι, είμαι δεκαεννιά χρονών βουβάλα και τα χω ξεπεράσει αυτά. Ωστόσο, θελω να πω σε εκείνο το παλιάρχιδο που μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παγουρίνο της Cindy ότι εγώ τα θυμάμαι αυτά και ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΟΥΡΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!


"Γράψε για το Ντότα, πόσο μαλακία είναι. Ναι ξέρω, είμαι ανώριμος"
Για το Ντότα, πόσο μαλακία είναι.

"Κλείσε το facebook να δείς πως θα επιστρέψει η έμπνευση. Μετά κάνε πόστ με τα στάδια της απεξάρτησης"

  Αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα, αν κατέκλυζα την αρχική μου με διάφορα στάτους με ό,τι μου κατέβαινε σε σημειό να μη μπορώ να σκεφτώ τίποτα για το μπλογκσποτίδιο ή αν stalkαρα όλον τον κόσμο. Όμως, εγώ ούτε γαμιέμαι να γράφω στάτους, ούτε stalkάρω τον κόσμο (άλλωστε δεν είναι stalking, είναι κοινωνικό ενδιαφέρον). Έπειτα, είχα κλείσει το Facebook σε κάποια φάση στη ζωή μου, για να μη με αποσπά από τις Πανελλήνιες και, ναι, είχα αποτοξινωθεί με επιτυχία, επειδή ακολουθούσα το στάδιο "Ιωάννα, έχεις διάβασμα". Μετά, όμως, το ξανάνοιξα για να επικοινωνώ με φίλους που βρίσκονται κάμποσα χιλιόμετρα μακριά μου, μπλόγκερζ και μη, αντί να χαλάμε τα λεφτά μας στα τηλέφωνα,  και, αργότερα, για να ενημερώνομαι για τη σχολή, να προωθώ τις ραδιοφωνικές μου δραστηριότητες και να συνενοούμαι για εργασίες. Βλέπετε, το Facebook με χρειάζεται και δε μπορώ να το αφήσω στις δύσκολες στιγμές.

"Γράψε για την τρύπα του όζοντος. Γράψε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Γράψε για 'μένα.
Ό,τι θέλεις. Σου έδωσα πολλές εναλλακτικές για να μη λες..χδ"

 Λοιπόν, η τρύπα του όζοντος και το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα μπλα μπλα μπλα, γι' αυτό μη σκάτε μύτη με τα κομπρεσέρια όταν βλέπετε όζον, ούτε να τραγουδάτε "φαινόμενο είμαι εγώ" όταν βλέπετε ένα θερμοκήπιο, επειδή τα φυτά υποφέρουν από το φάλτσο της φωνής σας.
  Κι επειδή η Γιώτα είπε "γράψε για μένα", να σας πω ότι είναι πολύ καλό παιδάκι, ήσυχη,ενδιαφέρουσα κι είχαμε συναντηθεί μια φορά όταν είχε έρτει εις τας Αθήνας, όπου κάναμε σπιρίτουαλ συζητήσεις με φόντο τα Εξάρχεια (σκάστε, δεν πήγαμε για μπάφους, ούτε τη μύησα σε αναρχοαριστερές αντιλήψεις!). Γκουντ, γκουντ γκερλ.

  
Οι παραπανω ντρεποντε να στο ζητησουν, αλλα θελουν να γραψεις για την πρωτη σου ολοκληρωμενη σεξουαλικη εμπειρια σου. :P

    Πρώτον, είναι "ντρέπονται" κι όχι "ντρέποντε" (δεν τα μπορώ τα ορθογραφικά κι έπρεπε να το .διορθώσω) Δεύτερον, είμαι σεμνή κοπέλα, της εκκλησίας (να λέμε και μια μαλακία να περνάει η ώρα) και δεν κάνω τέτοια, α πα πα πα. Για ποια με περάσατε; Σε λίγο θα πείτε ότι αγοράζω και κουκλάκια Φέρμπι!

 
   Θα κλείσω με κάτι ψιλοάσχετο, μια ανακοίνωση παύλα σέιμλες πρόμο. Πριν μια εβδομάδα, έληξε η συνεργασία μου με τον R1 Radio με αποτέλεσμα να μείνω ραδιοφωνικά...άστεγη. Επειδή, όμως, δεν ήθελα να το αφήσω το μέσο, σύντομα βρήκα νέα ραδιοφωνική στέγη. Τα Σάββατα, λοιπόν, 4-6 μ.μ. σας περιμένουμε στον SinRadio, σε αυτό το λινκ.
    
 



14 σχόλια:

  1. Η ανάρτηση σου μου έφτιαξε τη διάθεση!!! Εκεί που πραγματικά έκλαψα όμως ήταν τα φέρμπι χαχαχα!
    Υ/Γ: μεγάλος αλήτης αυτός που ήθελε να σου πάρει το παγουρίνο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SinRadio! Και μετά μας λες ότι είσαι κοπέλα της εκκλησίας! Φτου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι μπλοφάρει κι έχει μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού της σε sex dungeon όπου βασανίζει αλύπητα διάφορα υποτακτικά σιχάματα της αρεσκείας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σπίτι μου δεν έχει υπόγειο.
      Υ.Γ. Την Παρασκευή, μετά τα μεσάνυχτα, στο γνωστό μέρος. Θα φοράω τη μαύρη δερμάτινη εφαρμοστή στολή, θα κρατάω το μαστίγιο και θα φέρω και φίλες. Μην αργήσεις.

      Διαγραφή
  4. Βγαζεις και τηλεφωνα στην εκπομπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω και κληρώσεις με δώρο ένα φέρμπι.
      Υ.Γ. Δεν είναι κι άσχημη ιδέα αυτό. Θα παριστάνω το Γεωργίου, αλλά θα μαι απείρως πιο όμορφη.

      Διαγραφή
  5. Jeronimo Groovy να τον κανετε το σταθμο να θυμηθουμε τα παλια καλα 90s!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαινομενο είμαι εγώ στο φαινόμενο του θερμοκηπίου! Χαχαχαχαχα μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση!!
    Όσον αφορά σ αυτόν με το παγουρίνο.. ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.