Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σε Είδα (Χωρίς Οφθαλμίατρο)

   
                     

        Η στήλη"Σε Είδα" είναι ένα κεφάλαιο στην παγκόσμια ιστορία, κυρίως δε της έγκυρης, σοβαρής κι αντικειμενικής δημοσιογραφίας χαχαχαχαχαχαχαχαχπώςταλέωηρουφιάνα. Αυτή η στήλη υπήρχε στη Σαπίλα Voice και, μετά τη μόδα των σελίδων τύπου Φιλοσοφικό Απόρρητο, φτιάχθηκαν σελίδες τύπου "Σε είδα στη Φιλοσοφική". Επειδή είμαι και πολύ οπαδός του μέινστριμ, θα φιλοξενήσω τη δική μου στήλη "Σε Είδα", ως γνωστή μπλόγκερ που στηρίζει την αλληλεγγύη, την αγάπη, τις προσπάθειες του άτυχου εραστή της Πάολα να την αφήσει ήσυχη.

                                 3ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς

    Σε είδα με τους φίλους σου να φεύγετε με το σχολικό. Ήσουν κοντούλης, παχουλούλης και φορούσες τζην σαλοπέτα με κόκκινη μπλούζα από μέσα. Μου έκλεψες την καρδιά. Στείλε μου στο nataliagermanou@pipinopnixtramail.com


                                        Έδεσσα

   Σε είδα ότι σε είδαν έπειτα αυτός αυτοί, μετά είπανε είπα ότι ήξερα αυτό ότι σε θέλω. Ήταν ήσουν αυτό ξανθιά με ναι καστανά μάτια. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο. Λέω στείλε σε αυτό το email paragontas_edessaikou@yahoo.gr

            
                                      Εθνική Οδός

   Οδηγούσα το αμάξι μου κατά μήκους της Εθνικής Οδού, στο δρόμο για Κατερίνη και περνούσες με το μπλε φορτηγό σου. Έπαιζες Τάσο Μπουγά στο τέρμα. Θα θελα να σε ξαναδώ, καραφλέ φορτηγατζή.
 
                                      Τerra Vibe

  Σε είδα τον Ιούλιο, στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Rockwave. Ήσουν ψηλός, μαυρομάλλης, με πλούσια χαίτη, μπλούζα Metallica κι έκανες headbanging με τις σκληρές γκαζομεταλιές της νεράιδας. Σε θέλω κολασμένα, can you bo-feel it?


                                       Μπαλκόνι

  Ενώ έκανα παρκούρ, σε είδα στο μπαλκόνι σου, στα Εξάρχεια. Ήσουν μελαχρινή με ξέπλεκα καστανά μάτια και φορούσες ένα φλοράλ νυχτικό. Όταν το δεις, στείλε μου στο iptamenosanarxikos@hotmail. com.

                                   



                                           Πλάκα

     Σε είδα να πίνεις καφέ στα Αναφιώτικα, μαζί με την κόρη σου. Είχες καστανό βαμμένο μαλλί και φορούσες ένα μπλε μακρύ φουστάνι. Αν με θυμάσαι, είμαι ο πρώην της. Στείλε στο papakaliatisxristoforos@hotmail.com.
        
                                       Τούμπα

   Σε είδα στον αγώνα του Πάοκ με τον Ολυμπιακό. Φορούσες μια μαύρη μπλούζα που έγραφε "Πάοκ κι ας μη γαμήσω ποτέ" και φώναζες "Τούμπα - Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ". Ήμουν η κοκκινομάλλα με τα μαύρα στην κερκίδα. Θα χαρώ να τα πούμε την Τρίτη, έξω από τον Τενκερλή για να αναλύσουμε την προπονητική τακτική του Άγγελου Αναστασιάδη.
                                         Mπουρνάζι
  
         Σε είδα στο Μπουρνάζι και με κοίταξες με ένα βλέμμα γεμάτο νάζι. Οδηγούσες την Glx μηχανάρα σου και φορούσες άσπρο γυαλί Arnette. Μου ψιθύρισες "κοπελιά, να σε πετάξω κάπου;" κι άρχισες να τραγουδάς Βέρτη. Ελπίζω να μη με ξέχασες, κακό αγόρι!

  
                                             ΙΚΑ
    
    Ήμουν στην ουρά στο ΙΚΑ για να πάρω τη σύνταξη. Ήσουν μπροστά μου κι έβριζες τους αχρείους που μας κυβερνάν κι έλεγες "Πασόκ, είχε τότε ο κοσμάκης ψωμί να φάει!". Τη Δευτέρα θα μαι έξω από το φαρμακείο για τα φάρμακα για τα αρθριτικά μου. Θα σε περιμένω.

                                      Oδοντιατρείο

             Περίμενες να έρθει η σειρά σου να εξεταστείς και χάζευες στην τηλεόραση. Ήσουν κοντούλα, με πλατινέ μαλλί και φορούσες ένα κόκκινο πουκάμισο. Θαύμασα τη προσήλωση με την οποία παρακολουθούσες Κλεμμένα Όνειρα. Γίνε μέλος στο μπλογκ μου και κάνε λάικ στη σελίδα μου στο Facebook. Στέφανος Μαξ.


     Η παρούσα ανάρτηση δεν είχε σκοπό να θίξει τους συνταξιούχους ή  τον ΜΠΑΟΚ ή τη Μποφίλιου. Eπίσης οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι πλαστές. Αγάπη μόνο.
                          

  
  

 
 
        

29 σχόλια:

  1. Σε είδα στο σωματείο Κωφάλαλων "ΟΙ ΦΙΛΟΙ" απέναντι απο το μανάβικο. Φορούσες στάμπα Iggy και Ugg μποτες. Αν το δεις αυτό, τρέχα να σου κάνει δίσκο ο Nanosaur.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσε αυτή η στήλη.. με την ανάρτησή σου με ισοπέδωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό, πολύ καλό το post, μου έβγαλε γέλιο.
    Παλιά την κυνηγούσα την Athens voice για να διαβάζω αυτή τη στήλη, πήγαινε τέλεια με τον σάπιο Κυριακάτικο μεσημεριανό καφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι κι η ορίτζιναλ στήλη μου βγάζει πολύ γέλιο οπότε, ναι, πηγαίνει με τον καφέ.

      Διαγραφή
  4. Σε είδα στο Λυκαβητό, γαμιόσουνα μέσα σε ένα ασημί άτος, ήμουν πίσω από το δέντρο, με είδες κι εσύ και μου έκλεισες το μάτι, αν θες να με ξαναδείς να σε ξαναβλέπω στείλε μου εδώ.
    https://www.youtube.com/watch?v=5Q4ftBGseHc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ δε ντρέπεσαι να παίρνεις μάτι τους άλλους;

      Διαγραφή
    2. Εδώ δεν ντρέπονται αυτοί που τα κάνουν, θα ντραπούμε εμείς που τα βλέπουμε;

      Διαγραφή
    3. πω τον βλάκα...θα γελάω όλο το βράδυ με αυτό που έγραψε

      Διαγραφή
  5. Σε είδα στην Αισώπου...ήσουν κινέζος...δεν ξέρω αν με είδες...ήμουν αυτή που σε κοιτούσε σα λυσασμένη σκύλα... Αν το διαβάσεις έλα αύριο στην Εκλησία των Αγίων Πάντων στις 18:00 θα είμαι αυτή με το νυφικό. Δεν ξέρω πως θα σε ξεχωρίσω γιατί εσείς είστε όλοι ίδιοι οπότε και το ίδιο μου κάνει. Δώρο με το γάμο πράσινη κάρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ξέπλεκα καστανά μάτια", ε; Ξυπνοπούλι μου εσύ.
    Υ.Γ. Εγώ ήμουν αυτός που φώναζε Τούμπα-Ιράν-Καμπότζη-Βιετνάμ. Εγώ ο πούστης. Εγώ και κανένας άλλος. Μόνο εγώ. Πες την κοκκινομάλλα να χέσει τον Άγγελο και να έρθει να της δείξω τα δώρα του Santa Κλάους Αθανασιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "ξέπλεκα καστανά μάτια" είναι δείγμα ότι ο ιπτάμενος αναρχικός το χασε λίγο, τον πείραξε ο μπάφος που του δώσαν στην πλατεία των Εξαρχείων, αυτοί, οι αλήτες.

      Διαγραφή
  7. Συμπέρασμα: Η παρούσα ανάρτηση είχε σκοπό να θίξει το Στέφανο Μαξ.

    "They say you 're beautiful and they'll always let you in, but doors are never open to the child without a trace of sin. Please send to diorulesinhell@hellmail.com or sail away".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στέφανος Μαξ δε θίγεται γιατί ξέρει πόσο τον αγαπάμε.

      Διαγραφή
  8. Yπαρχει ακομη το "Σε Ειδα" και υπαρχουν ακομη ατομα που το διαβαζουν; Σχολειο πηγαινα οταν ξεκινησε η στηλη. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα! Χαιρετώ σε Writer! Ας σου γράψω και το δικό μου "Σε είδα" :

    Τώρα που έχασα κιλά και έπεσε η κοιλιά μου... σε ξαναείδα! Που είχες κρυφτεί πουλί μου κάτω από αυτή τη ζώνη ευημερίας???

    α χαχαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δίαιτα τους χωρισμένους ενώνει, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.

      Διαγραφή
    2. Μια δίαιτα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Παρόλαυτα είναι Τετάρτη και πάντα οι δίαιτες ξεκινάνε Δευτέρα. Ας φάμε κάτι! :p

      Διαγραφή
  10. Τώρα θα θελα και εγώ να γράψω ένα πανέξυπνο και γαμάτο "Σε είδα" με κάποιο υπερεπικό υποννοούμενο, αλλά δεν έχει πλημμυρίσει καφεϊνη ακόμα το σύστημα και υπολειτουργεί. Τις καλημέρες μου και καλώς σας έβρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καφές σώζει ζωές κι ένα ακόμα "Σε Είδα" κακό δεν κάνει, ίσα ίσα, θα ακουστούν οι φωνές των ερωτευμένων. Οπότε πιές τον καφέ σου κι ανάλαβε δράση!

      Διαγραφή
  11. Στην πορεία

    Σε είδα στην πορεία. Μου είπες πάμε να κυνηγήσουμε μαζί φασίστες. Φορούσες μαύρο δερμάτινο και είχες piercing στο αριστερό σου αυτί. Σ'ερωτεύτηκα.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορείες γίνονται πολλές, αλλά θα καταλάβει.πιστεύω. Δώσε του ραντεβού στην πλατεία Εξαρχείων. Θα ρθει με τη μηχανάρα του ή πετώντας, αν είναι αναρχικός.

      Διαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.