Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τα Μετεκλογικά (Καλώς Την Ελπίδα)

   Το μετακλογικό μου mix n much, οι σκόρπιες μου σκέψεις, με αφορμή τις εκλογές και τα κωμικά ή τραγικά φαινόμενα των φετινών εκλογών, τις αντιδράσεις, όλα σε ένα, να χωράνε και στην τσέπη σας.

  •  Φαντάζομαι άνετα το Σαμαρά να κλαίει σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο του, να τραγουδάει Παντελίδη και να στέλνει μεθυσμένα SMS στη Βίσση και στο Βαγγελάκη το Βενιζέλο. Κι όταν θα συνέλθει, θα πάει να κράξει το Βορίδη που δεν έφερε τα τανκς.
  • Εκεί στην Κλαυθμώνος, στο περίπτερο του Σύριζα, διακατέχονται από μια μουσική ποικιλία. Όταν είχα πάει στην Τρίτη, έπαιζαν αυτά τα έντεχνα που ακούν οι Κνίτισες για βρουν γκόμενο και με τη νίκη, το γύρισαν στους Clash. Φαντάζομαι ότι στις ομιλίες του Τσίπρα θα ακούγεται από ΄δω και πέρα μπλακ μέταλ.
  • Αν έπρεπε να δώσω Βραβείο Δυσλεξίας, θα αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στη Βούλτεψη και στο Γιωργάκη τον Παπανδρέου.
  • Δεν ξέρετε πόσο το χάρηκα που ο Βασίλης "κλείνεις τον ΟΤΕ, κλείνεις και τον τάφο σου" Λεβέντης πήρε μεγαλύτερα ποσοστά από τον ξενοφοβικό Καρατζαφέρη και το αντίδοτο στις διαταραχές ύπνου Κουβέλη και που στην Α Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τα ποσοστά του Πασόκ (του ορίτζιναλ ντε).
  • Έχω την εντύπωση ότι το Luben, με τα πολλαπλά του αφιερώματα, ευθύνεται για τα ποσοστά του Λεβέντη. Κρατάει την καλτίλα στη μνήμη μας.
  • Να στείλουμε τη Ζωή "σε μακερώσω" Κωνσταντοπούλου να διαπραγματευτεί με τη Μέρκελ. Είμαι σίγουρη ότι η αγαπητή καγκελάριος δε θα την αντέξει και θα της πει "οκ, θα σου χαρίσω το χρέος, σου δίνω και το κορμί μου, μόνο μη με βαρέσεις!"
  • Έχω έναν προορισμό να προτείνω στον Άδωνι, τώρα, που είπε να φύγει από τη χώρα. Λέγεται Αγύριστος κι είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή του.
  • Προτείνω οι νεοφιλελέδες κι οι λοιποί παράλογοι, που κινδυνολογούν για το τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση, να στήσουν χορό στο Ζάλογγο, αν τόσο δεν αντέχουν την κατάσταση. Κι αν βρίσκουν την αυτοκτονία λύση για δειλούς, μπορούν να μεταναστεύσουν. Κάπου μακριά μας και χωρίς Ίντερνετ.
  • Εκεί στο Μέγκα θα πρέπει να υποφέρουν σήμερα. Υποθέτω ότι ετοιμάζουν ομαδική αυτοκτονία.
  • Η ελπίδα έρχεται. Την είδα σήμερα να περνάει με το λεωφορείο, με τη γραμμή 100, Κουμουνδούρου - Κολωνάκι. Σε όλους θα έρθει, είμαι σίγουρη.
  • Εκτός από την Ελπίδα, θα 'ρθει κι ο Κώστας Τουρνάς; (είμαι πολύ αστεία, ευχαριστώ για την ενημέρωση)
  • Η πλάκα με τη Λάιφο είναι ότι πιάνει όλες τις πτυχές ενός γεγονότος π.χ. τώρα με τη νίκη του Σύριζα, είδα άρθρο σχετικό με την αλλαγή της πρώτης κυρίας στο Ελλάντα.
  • Κρίμα που πάτωσε τόσο το "ΕΛ.ΛΑΔΑ". Είχε πολύ γαμάτο marketing κι έπρεπε να επιβραβευτεί γι' αυτό. Ελπίζω να αναγνωριστεί στη Γιουροβίζιον ή σε κανένα φεστιβάλ διαφήμισης, ίσως σε αυτό που η Πέγκυ Καρρά πήρε το δεύτερο βραβείο για τη διαφήμισης σερβιέτας "Το φοράς και πετάς!"
  • Κι ένα τελευταίο και σοβαρό: χειρότερο από το ότι ένα νεοναζί εγκληματικό κόμμα, με πολιτικές θέσεις που συνοψίζονται στη φράση "εκδικητικότητα 5χρονου", μπαίνει ξανά στη Βουλή, είναι ότι. όσο προχωράει ο καιρός, τόσο πιο δεδομένο το έχουμε ότι θα μπει στη Βουλή. Και περισσότερο θα πρέπει να μας προβληματίζει το τι θα γίνει στη συνέχεια.

8 σχόλια:

  1. Είμαστε όλοι ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση. Άντε, και Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπάμε Luben. Όσο για την Χ.Α. ντροπή μας και βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αγαπάμε για πολλά αφιερώματά του, όχι για όλα, αλλά για πολλά. Ειδικά τώρα με τις εκλογές, μας έφτιαξε το κέφι.

      Διαγραφή
  3. Αυτό με την Κωνσταντοπούλου είναι καλή ιδέα. Εχουμε ισχυρό χαρτί στα χέρια μας, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ει, ψιτ.. έχεις βραβείο!!
    http://giwtatotongi.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.