Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Βραβείο

    Είναι αλήθεια ότι η πνευματική μου υπεροχή έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου κι ότι τα βραβεία τα λαμβάνω όπως ο Γιά(ν)νης ο Βαρουφάκης τις ερωτικές επιστολές από Συριζαίες και μη που στάζουν για πάρτη του. Αυτή τη φορά το βραβείο αφορά το εξαίρετο έργο μου στη μπλογκόσφαιρα από την κοινωνιολόγο του μπλόγκιγκ Giwta Ar, άβαφτη, με τα μαλλιά μου σε έναν άταχτο κότσο, με τις πιτζάμες. Ξέρω, είχατε δεν είχατε, στάξατε πάλι.
    Ω, τι βλέπω στον ορίζοντα; Έφτασαν οι ρεπόρτερς του CNN! Μου άρχισαν τις ερωτήσεις. Μισό να δω αν με παίρνει η κάμερα στο καλό προφίλ! Οκ, τώρα που είμαι έτοιμη, θα απαντήσω στις ερωτήσεις τους.

       

                                        1. Γιατί ξεκινήσατε το μπλογκ;

    Γιατί έχω απεριόριστα ψυχολογικά και κάπου έπρεπε να τα διοχετεύσω....Πέραν της πλάκας, το πρώτο μου μπλογκ το ξεκίνησα γιατί μια ημέρα, τότε, στα 14 μου, είχα πέσει πάνω στο μουσικό μπλογκ του Neverlandean (μεγάλη του η χάρη). Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Άρχισα το μπλόγκιγκ το 2010, άλλαξα δυο μπλογκ κι από πέρσι το Μάρτη σας βασανίζω κάτω από αυτό το url. Είναι μωρέ που έγινα φέιμους κι έπρεπε να επεκταθώ σε μεγαλύτερο κοινό και να το κοινοποιώ στο Facebook.

                                    2. Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει

     Ενθουσιάζομαι εύκολα, πράγμα που δεν είναι πάντα καλό γιατί . Με ενθουσιάζουν οι γνωριμίες με ανθρώπους που ούτε που φανταζόμουν ότι θα μιλούσα ποτέ, αυτοί που σε μαθαίνουν πολλά με κάθε σας συζήτηση, η πχιοτική μουσική, ιδίως δε οι καλοί δίσκοι που τους λιώνεις στο ριπίτ, τα καλά γραπτά - βιβλία, άρθρα κτλ.
  Όσον αφορά, βέβαια, το μπλογκ, με ενθουσιάζει η όλη επικοινωνιακή διαδικασία. Γράφω ένα κείμενο, παίρνω κάποια σχόλια, συζητάμε, με διαβάζουν κι άτομα άσχετα με το blogging, μου λένε τη γνώμη τους - γενικά περνάμε καλά.

                             3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια κι η επικοινωνία βοηθούν τους μπλόγκερς και με ποιον τρόπο;
     
      Η όλη φάση με την ανταλλαγή απόψεων, με το χαβαλέ, σε φέρνουν να σκεφτείς πράγματα που ίσως να μην είχες σκεφτεί, να αισθανθείς περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν έχεις θετικά σχόλια και να καταλάβεις πώς σκέφτονται οι αναγνώστες σου. Εκτός κι αν αυτός ο αναγνώστης είναι ο Στέφανος Μαξ. Εκεί θα τον τρολλάρεις για ανταπόδοση.

                           4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο μπλογκ σας;

   Κάνω χαβαλεδίστικες αναρτήσεις, με διάφορες αφορμές. Εφόσον πλέον γράφω σε δυο ιστοσελίδες, πρέπει να κάνω κατανομή της έμπνευσης μου, να γράφω με διαφορετικό στυλ στο καθένα, κι έτσι εδώ γράφω πιο "ελεύθερα", πράγματα που δε θα χωρούσαν σε μια πιο επίσημη ιστοσελίδα.

                        5. Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους μπλόγκερς; Έχετε γνωριστεί από κοντά;

   Έχω γνωρίσει από κοντά πολλούς μπλόγκερς,το Θωμά το Βάρβαρο, τη Γιώτα, τον Πρόεδρα ΑΠΙ, την Κ+, το Χωστήρα, τον αείμνηστο Tommy Stark, την Kallia V. aka the artist formely known as Love Addict, το Ράσκωλο και το Γρηγόρη, με τους οποίους έχω πλέον χαθεί λίγο και που σταμάτησαν το μπλόγκιγκ. Με κάποιους μιλάω πιο συχνά, με άλλους λιγότερο, αλλά οι περισσότεροι δε χανόμαστε - μια πόρτα είμαστε.

                     6. Πώς φαντάζεστε το μπλογκ σας σε δυο χρόνια; Τι θα θέλετε να δείτε να μεγαλώνει/ να αλλάζει και με ποιον τρόπο;

    Βασικά, ελπίζω σε δυο χρόνια να χω το χρόνο και τη διάθεση να γράφω ακόμα εδώ πέρα.

                   7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

     Να ταλαιπωρώ τον κόσμο με την υπεροχή μου, τις γνώσεις μου, το πνεύμα μου.

                  8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο μπλογκ σας;

    Όπως είπα και πριν και δε με προσέχατε γιατί τέτοιοι είστε, γράφω πλέον σε άλλες δυο ιστοσελίδες, συνεπώς γράφω στο μπλογκ όποτε έχω την έμπνευση και τη διάθεση να αφιερώσω ένα μισάωρο να γράψω μια ανάρτηση.

                9. Πώς γεννιούνται τα ποστς σας;

     Α, δε σας έχουν πει το παραμυθάκι με τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια;


                   10.  Ευχές για τον αναγνώστη.

                           ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
          
         



      Εγώ τώρα είμαι πολύ επαναστάτρια, αντικομφορμίστρια κι Αντίπαρος (όχι δεν έχει καφετιέρα αν βρείτε αυτό που δεν ταιριάζει) και θα κρατήσω το βραβείο για την πάρτη μου γιατί αυτές τις φάσεις με τα μπλογκοβραβεία δεν τις εμπιστεύομαι και φοβάμαι μην ξαναγίνουν μέινστριμ και δεν το αντέξει η χιψστερική μου καρδιά. Δικό μου το βραβείο!

9 σχόλια:

  1. Εμένα δε θα με βραβεύσει κανείς; Δεν παίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, αν επιμένεις τόσο, πάρε το βραβείο σου, μη με βαραίνει.

      Διαγραφή
    2. Θωμά, νιώθεις την ανάγκη προσοχής? Άντε, κάποιος θα στο δώσει, πλησιάζει η ώρα καθώς φαίνεται!!! :p
      Καλημέρα writer & Tomas

      Διαγραφή
    3. Θωμά, εδώ ο Στέφανος Μαξ απέκτησε προσοχή, δε θα αποκτήσεις εσύ;
      Καλώς τον Ελκαντόρ!

      Διαγραφή
  2. Τι θέλεις τώρα εσύ; Να μην αρχίσουμε καινούριο έμπολα; Ντροπή σου που δε δίνεις πουθενά το βραβείο! (καλά κάνεις)

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι μια κτητική μονοφαγού που τα θέλει όλα για τον εαυτό της. Και προσέχει για την υγεία σας.

      Διαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.