Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Βασικά

  Βασικά, όσο προχωράνε αμέριμνα τα 20s μου, τόσο βλέπω ότι το μπλογκ φεύγει από τη ζωή μου. Δε με στεναχωρεί, πάραυτα, ούτε θα υπάρχει νόημα να το παρατήσω ή να κάνω hiatus. Ξέρω ότι χρησιμεύει σαν ένας καλός σελιδοδείκτης για να δω πού βρίσκομαι στη ζωή μου. Οπότε ένα catch up επιβάλλεται, μην πάθετε στερητικό.
  Αρχικά, ξέρω ότι σας δημιούργησα προσδοκίες, μιας που είπα πως μ' είχε χτυπήσει ο έρως, στην προηγούμενη ανάρτηση. Θα σας χαλάσω τη διάθεση, κυρίες και κύριοι, γιατί ο κύριος μ΄έβλεπε φιλικά. Όμως, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που έχω φάει χυλόπιτα και νιώθω αυξημένη αυτοπεποίθηση. Αυτό οφείλεται σε δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, ό,τι έκανα, το έκανα κι ήμουν γαμάτη. Ο δεύτερος είναι ότι, μετά από ένα μπαράζ από μαλάκες, στους οποίους έπεφτα με μεγάλη επιτυχία, έτυχε κι ένα, σε γενικές γραμμές, καλό παιδί, με τ' οποίο κρατάμε ακόμα καλή σχέση γιατί είμεθα πολιτισμένοι.
  Επαγγελματικά, τώρα, περνάω μια γαμάτη και παραγωγική φάση, όπου έχω βρει δεύτερο σάιτ να γράφω. Συν τις άλλοις, εδώ και τρεις εβδομάδες έχω ξεκινήσει ένα συγγραφικό πρότζεκτ, με τίτλο "ohyouneverdid" (http://ohyouneverdid.blogspot.gr/ για το σέιμλες πρόμο, κάντε με αδδ, είμαι πλωκ). Βρήκα και δουλειά εσχάτως, την οποία σιχαίνομαι ήδη, αλλά δεν πειράζει, γιατί...λεφτά.
   Κι όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιώ ότι η δύσκολη φάση, που είχα περάσει το χειμώνα, μόνο καλό έκανε τελικά. Τότε, ήθελα μόνο φίλους, δε μ' ενδιέφεραν οι παρέες, δε μ' ενδιέφεραν τ' άτομα που δε θα ταν φίλοι μου ποτέ. Τώρα, βλέπω ότι βρίσκεις θησαυρούς και σ' αυτές τις ράντομ παρέες, που υπάρχουν απλά για να σε καλύπτουν σε συγκεκριμένη φάση της ζωής σου. Και, νομίζω, αγαπώ τους ανθρώπους που δε σου κρύβουν ότι έχουν κι αυτοί τις δυσλειτουργίες τους, πιο πολύ απ' αυτούς που τις κρύβουν για να φανούν δυνατοί ή αυτούς που το παίζουν υπεράνω, τάχα πως είναι τέλειοι.
   Χαίρομαι που δεν είμαι πια εκείνο το κοριτσάκι, που φοβάται να πει τη γνώμη του ή που εξιδανικεύει καταστάσεις. Έχω, όμως, κάτι ακόμα ν' αντιμετωπίσω: τις εμμονές μου. Δηλαδή, αν μια κατάσταση, στην οποία έχω ποντάρει πολλά, δεν κάτσει, θα προσπαθήσω να τ' αναπληρώσω με τη φαντασία μου, σε σημείο να σκάσει μύτη μια εμμονή. Αυτό που δε μπορούν να καταλάβουν πολλοί είναι ότι δε μπορούμε να τις ελέγξουμε, στην ουσία. Μα δεν υπάρχει λόγος ν' ανησυχείτε, έχω πολύ σοβαρό κίνητρο να τις αντιμετωπίσω και χειροκροτήστε, είμαι γαμάτη κι εμπνέω κόσμο.
   Αυτά τα νέα μου μέχρι στιγμής, για να μη νομίζετε ότι πέθανα.Και μέχρι να ξαναχαθώ γιατί έχω εξετάσεις Σουηδικών, τρεις εργασίες κι αρκετές υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής να ολοκληρώσω.
                                                  Α, και τραγουδάκι.


7 σχόλια:

  1. Αααα μεγαλώνεις και συ.. Θα το μετανοιώσεις, αλλά θα ναι αργά :p (οκ το να παρατήσεις τις εξιδανικεύσεις και να λες τη γνώμη σου ειναι θετικά βήματα, μην είμαι και υπερβολικος) :P καλή επιτυχια με τις εμμονες :D
    Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο ακόμα και θα κάνει ντου καμιά άσπρη τρίχα στα μαλλιά μου.
      Αν κι είμαι ξανθιά οπότε δε θα την αντιληφθώ.

      Διαγραφή
  2. Έτσι. Να γράφεις κάτι μια στο τόσο, για να σε διαβάζουμε εμείς που σε θαυμάζουμε, διότι είσαι γαμάτη και για αυτό σε χειροκροτούμε!
    Καλή συνέχεια στο τρέξιμο των εξετάσεων, εργασιών και υποχρεώσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ ολόψυχα, φανατική θαυμάστρια. Θα σας κρατάω up to date όταν μπορώ κι έχω όρεξη και δεν τρώω.

      Διαγραφή
  3. Δεν πειράζει...όταν βρίσκεις χρόνο και δεν έχεις τι να κάνεις,να μπαίνεις να τα βγάζεις από μέσα σου όσα έχουν μαζευτεί.Γλιτώνεις και το 50άρι του ψυχολόγου έτσι.;-)
    Όπως και να έχει,καλώς σε βρήκα και πάλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά θέλω έναν σούγκαρ ντάντι να μου πληρώνει και ψυχολόγους κι όλα.

      Διαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.