Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ομπρός, Λαέ!

     Χαιρετώ τα πλήθη *emoticon με γυαλιά ηλίου*. Μπερδεμένους σας βλέπω. Αναρωτιέστε τι θα ψηφίσετε στις αυριανές φοιτητικές εκλογές; Η ΔΑΠ σας λέει ότι υπάρχει λόγος, αλλά εσείς δε βλέπετε το λόγο; Οι κομμουνιστικές παρατάξεις σας φαίνονται λίγο υπερβολικές; Θα πάτε να ψηφίσετε, αλλά δε θέλετε να ψηφίσετε καμιά ΠΑΣΠ και σας πάρουν με τις πέτρες; Ε, φίλοι μου, σας βρήκα τη λύση.
   Σε έναν κόσμο αβέβαιο και μοναχικό, όπου βασιλεύει η απάθεια, είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε κάθε αυταπάτη, οφθαλμαπάτη και ωμοπλάτη! Έρχεται η Φοιτητική Αποτρελαμένη Κίνηση Ανώμαλων που βρίσκεται στο πλευρό του ψηφοφόρου φοιτητή ! Είμαστε με την πλευρά του απλού, καθημερινού πολίτη, που παλεύει καθημερινά με τις εφαρμογές του i Phone του!
  Οργανώνουμε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού για όλους τους φοιτητές ούτως ώστε να προετοιμαστούν για την πορεία τους στην αγορά εργασίας. Συνεργαζόμαστε με την αλυσίδα καφετεριών Μικέλ και με εξειδικευμένους σερβιτόρους για να τους μάθουν την τέχνη.
 Παρέχουμε βοήθεια στους αγωνιστές φοιτητές που είναι από την επαρχία και δεν ξέρουν να ψήνουν ούτε τοστ διαθέτοντας τις υπηρεσίες της πυροσβεστικής για πάρτη τους και μόνο.
   Αγωνιζόμαστε κατά του φασισμού του Τ9 διαδηλώνοντας έξω από την Cosmote γιατί έχουμε νεύρα κι είπαμε να τα πάρουμε σερί, μιας που αυτοί μας έταξαν σήμα καμπάνα, αλλά αρχίδια.
  Ενδιαφερόμαστε για την διασκέδαση του φοιτητή οργανώνοντας πάρτι στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς γιατί στηρίζουμε μικρές επιχειρήσεις.
 Απαγορεύουμε να μας τρώνε τις γκόμενες τελειωμένοι κλαρινογαμπροί που δεν ξέρουν να μετράνε μέχρι το πέντε. Οργανώνουμε πάρτι για όλους τους forever alone της Γης, με σκοπό τη μεταξύ τους γνωριμία.
  Αντιστεκόμαστε στον φασισμό της μπλίχλας. Δίνουμε όλοι ένα ευρώ για να πάρουν οι άπλυτοι της σχολής, ανεξάρτητα από τον πολιτικό τους προσανατολισμό, αποσμητικό. Θα ζήσουμε χωρίς μπόχα!
   Δρούμε όλοι μαζί στην εξεταστική. Σνομπάρουμε με ύφος τους θρασύτατους επιτηρητές και στηρίζουμε το συμφοιτητή μας που παλεύει για το πολυπόθητο πεντάρι. Τον προμηθεύουμε γρήγορα κι αποτελεσματικά σκονάκια.
   Καταργούμε την καγκουριά πουλώντας τις GLX και τα Arnette των κάγκουρων.
  Στις 7 του Μάη ψηφίζουμε Φ.Α.Κ.Α. Ψηφίζουμε υπεύθυνα. Δεν αφήνουμε τα ποντίκια να μας κυριεύσουν!
                                  (επανάστα κομμάτι για outro, να είμαστε κύριοι)
   . 

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ. υπάρχει ακόμα; Αν ναι, αυτόν να ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, εξαφανίστηκαν μετά την ήττα τους και συγκέντρωση της συντριπτικής πλεοψηφίας από τη Φ.Α.Κ.Α.

      Διαγραφή
  2. Σας ψηφίζω μόνο και μόνο για την πάταξη των κλαρινογαμπρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αλήθεια. ΑΛΛΑ αν σχολιάζετε με τη μορφή του ανώνυμου, δίχως να μου πείτε ποιοι είστε, να είστε σίγουροι ότι δε θα μπω καν στον κόπο ούτε να διαβάσω το σχόλιο σας, ούτε να το δημοσιεύσω, ούτε να σας απαντήσω δεόντως.